Bli med Kultur-kameratene på kulturelle vandringer i sommer

Vi feirer Kittelsen sommeren 2022 i samarbeid med Kragerø Faste Billedgalleri. Vi starter våre Kittelsenvandringer utenfor billedgalleriet. Munchvandringene starter foran rådhuset som vanlig. Alle vandringene koster kr. 200,- (Vipps/kontant) og varer cirka halvannen time. Ta på gode sko, ta med godt humør, kanskje en vannflaske og klær etter vær. (Kultur-kamerater får halv pris på alle åpne vandringer.)

En eventyrlig byvandring med Kittelsen i sentrum:

Søndag 19. juni
Tirsdag 21. juni
Torsdag 23. juni
Lørdag 2. juli
Søndag 3. juli
Tirsdag 5. juli
Torsdag 7. juli
Alle: kl.14.00

Onsdag 20.juli: «Kittelsen i Nasjonalparken». Bli med på tur til skjærgårdens perle Jomfruland. Vi arrangerer en halvdags tur med tre dyktige formidlere: Ruth Ellegård fra Jomfrulandsguiden, Kristin Rangnes fra Geoparken og Katja Aarflot fra Kultur-kameratene. Turen inneholder spennende lokalhistorie, geologi og kunst- og kulturhistorie kombinert med nydelige naturopplevelser i godt selskap. Vi får også med oss en tur opp i tårnet, på kunstutstilling og i tårnkafeen.

Oppmøte: ved Tårnbrygga kl.11.30. Retur fra Tårnbrygga etter eget ønske med ferja. Kr.395,- (halv pris for barn under 16 år, barn under 12 år går gratis sammen med foresatte).

En spennende Munchvandring rundt Skrubben:

Tirsdag 5. juli
Torsdag 7. juli
Torsdag 21. juli
Lørdag 23. juli
Torsdag 28. juli
Lørdag 30. juli
Torsdag 4. august
Alle: kl.12.00

Velkommen! Hilsen oss i Kultur-kameratene

For billetter: www.kultur-kameratene.nopost@kultur-kameratene.no – sms: 930 48 664

Historien av Edvard Munch
Historien av Edvard Munch, malt i Kragerø