Sommerprogram Kultur-kameratene 2023:

27.april: Kittelsens fødselsdag! 

Oppmøte på tunet ved Kittelsenhuset kl.18.00. Gratis!

20.mai: Kittelsen i Nasjonalparken! 

Guidet tur på Jomfruland med tre formidlere i tre timer. Et samarbeid mellom Kultur-kameratene, Gea Norvegica Geoparken og DNT Jomfrulandguiden. Oppmøte ved Tårnbrygga kl.12.15 (passer med ferja ut kl.11.10 fra Kragerø og inn igjen etter vandringen). Pris kr.300,- (200,- for barn under 18 år og for Kultur-kamerater. Barn under 12 år i følge med voksne gratis) For påmelding og reservasjon av billetter: post@kultur-kameratene.no

4.juli, 11.juli og 18.juli: Byvandring med Kittelsen i sentrum. 

Halvannen times vandring i smett og smau med Kragerøs sjel og store kunstner på programmet. Oppmøte på tunet ved Kittelsenhuset kl.16.30. Kr.200,- (halv pris for Kultur-kamerater og barn ifølge med voksne). 

Vipps eller kontant ved oppmøte.

7.juli, 14.juli, 21.juli og 28.juli: Munchvandring rundt Skrubben. 

Halvannen times vandring med formidling av Munchs liv og kunst i Kragerø. Oppmøte på sjøsiden av Rådhuset kl.12.00. Kr.200,- (halv pris for Kultur-kamerater og barn ifølge med voksne). Vipps eller kontant ved oppmøte.

Munch vandring i Kragerø med Kultur-kameratene

25.juli: Kittelsen i Nasjonalparken! 

Guidet tur på Jomfruland med tre formidlere i tre timer. Et samarbeid mellom Kultur-kameratene, Gea Norvegica Geoparken og DNT Jomfrulandguiden. Oppmøte ved Tårnbrygga kl.11.15 (Passer med ferja kl.10.00 fra Kragerø og inn igjen etter vandringen). Pris kr.300,- (200,- for barn under 18 år og for Kultur-kamerater. Barn under 12 år i følge med voksne gratis). For påmelding og reservasjon av billetter: post@kultur-kameratene.no 

19.september: Tur til Munchs Åsgårdstrand! 

Vi får en spesialomvisning av formidlingsansvarlig ved Vestfoldmuseene, Solfrid Sakkariassen i alt det Åsgårdstrand har å by på av Munch-historikk. Turen går med buss fra Kragerø om morgenen, og vi ankommer Åsgårdstrand kl.11.00. Vi bruker hele dagen der og unner oss en god lunsj på kafe. Turen inkl.forfriskninger på bussen, formidling samt inngang i museene: kr.950,- (850,- for Kultur-kamerater). For påmelding: post@kultur-kameratene.no 

Kultur-kameratene er Kragerøs levende formidlingsavdeling for Edvard Munch og Theodor Kittelsens liv og tilhørighet i byen vår. 

Kultur-kameratene arrangerer åpne vandringer i Munchs og Kittelsens fotspor i sesong, og tar imot grupper hele året. 

Kultur-kameratene representerer Kragerø i det nasjonale Munchnettverket sammen med Kragerø kommune. Vi jobber med å få til et tilsvarende Kittelsennettverk sammen med de andre stedene Kittelsen har bodd.

Se www.kultur-kameratene.no